Energiek in techniek!

Laatste nieuws

20-04-2016; Vandaag is wederom een nieuwe bedrijfsauto bij ons afgeleverd, het betreft een Ford Transit. De auto is volledig ingericht voor de buizenpost en onderhoudswerkzaamheden voor onze verschillende disciplines. Wij wensen onze buizenpost monteur Marco Broos veel fijne en vooral veilige kilometers toe!

Nieuwe bedrijfs auto van der arend Nieuwe bedrijfs auto van der arend

Ultra low power en compact, dat maakt de nieuwe modemlogger TSX100 ideaal voor meten en bewaken van waterniveaus op alle mogelijke plaatsen. Dankzij het interne GPRS modem en batterijvoeding is de TSX100 een complete en betrouwbare oplossing. De bijbehorende drukopnemer is voorzien van barometer– en temperatuurcompensatie.

22-02-2016; Vandaag is wederom een nieuwe bedrijfsauto bij ons afgeleverd, het betreft een Ford Transit. De auto is volledig ingericht voor service en onderhoudswerkzaamheden voor onze verschillende disciplines en met name voor het project 'Service en onderhoud Rioolgemalen Gemeente Den Haag'. Wij wensen onze servicemonteur Paul Slegtenhorst veel fijne en vooral veilige kilometers toe!

Nieuwe bedrijfsauto Nieuwe bedrijfsauto

Van der Arend Installaties heeft ook in dit jaar weer deelgenomen aand de regionale vakbeurs Aqua NL te Gorinchem. Op 15, 16 en 17 Maart stond Evenementenhal Gorinchem in het teken van water.
Ondernemers, waterschappers, rioleurs en andere relaties binnen het vakgebied Water ontmoette elkaar hier omdat Aqua Nederland zich richt op de totale waterbranche.

 

Aqua Nederland Vakbeurs 2016 Aqua Nederland Vakbeurs 2016 Aqua Nederland Vakbeurs 2016

Sinds kort werkt van der Arend samen met Sinteco.

Sinteco machine Sinteco Sinteco/buispost

Sinds oktober 2015 is ons bedrijf in het bezit van het Getuigschrift van Erkenning in de klasse en categorie 2N2 en staat hiermee ingeschreven op de lijst van erkende aannemers in België. Van der Arend kan hiermee als erkend installateur werken in België uitvoeren die zijn aanbesteed waarop de wet betreffende overheidsopdrachten van toepassing is.

Pages