Energiek in techniek!

Laatste nieuws

Van der Arend Installaties neemt ook in dit jaar weer deel aan de regionale vakbeurs Aqua NL te Gorinchem. Op 15, 16 en 17 Maart staat Evenementenhal Gorinchem in het teken van water.

Sinds kort werkt van der Arend samen met Sinteco.

Sinteco machine Sinteco Sinteco/buispost

Sinds oktober 2015 is ons bedrijf in het bezit van het Getuigschrift van Erkenning in de klasse en categorie 2N2 en staat hiermee ingeschreven op de lijst van erkende aannemers in België. Van der Arend kan hiermee als erkend installateur werken in België uitvoeren die zijn aanbesteed waarop de wet betreffende overheidsopdrachten van toepassing is.

Hoogheemraadschap Van Delfland

Boostergemaal Kerstanjewetering Boostergemaal Kerstanjewetering Boostergemaal Kerstanjewetering

Wat is Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot maximaal 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave.

kwintiet4life Alpedhuzes

InfraTech is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor de infrastructuur. Dit jaar vond de beurs plaats van 20 t/m 23 januari in Ahoy Rotterdam. De beursvloer van InfraTech was onderverdeeld in vier thema's die verschillende sectoren binnen de infrastructuur vertegenwoordigden. Wij presenteerden onze disciplines op het gebied van telemetriesystemen van o.a.

Infratech 2015 Infratech

Pages