Energiek in techniek!

Laatste nieuws

Van der Arend Installaties B.V. slaat de handen ineen met REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. 

Naaldwijk, 24-07-2019 - Van der Arend Installaties B.V. is tot een overeenkomst gekomen met branchegenoot REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. uit Lichtenvoorde. 

Van Der Arend Installaties is aan het groeien en heeft sinds enkele weken een nieuwe vestiging in Monster. Hier zijn de expertises Buispost, Water- en Mileutechniek en Elektrotechnische Installaties uitgebreid.

Vestiging Monster

Wethouder Richard de Mos (Buitenruimte) van Gemeente Den Haag heeft op woensdag 27 april het fonteinseizoen in Den Haag geopend. Hij deed dit door de fontein voor het Kurhaus op Scheveningen alvast aan te zetten.

Fonteinseizoen Gemeente Den Haag geopend. Fonteinseizoen Gemeente Den Haag geopend. Fonteinseizoen Gemeente Den Haag geopend.

Op maandag 25 maart is er weer een splinternieuwe bedrijfsauto in gebruik genomen. Collega servicemonteur Edwin gaat er weer met veel plezier veel kilometers mee maken. Met dank aan Auto Oostdijk te Monster.

Nieuw bedrijfsauto bij Van der Arend Ford Transit Nieuw bedrijfsauto bij Van der Arend Ford Transit

Van der Arend Installaties stond 19, 20 & 21 maart 2019 op de dertiende editie van de Aqua Nederland Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé waterbeurs van Nederland waren de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie te zien, te voelen en te ervaren.

Van der Arend Aqua Nederland Vakbeurs Van der Arend Aqua Nederland Vakbeurs

In de eerste helft van 2017 heeft TMX haar nieuwe onderstation de LMX401, uit de LMX400-serie, gelanceerd. Een nieuw type onderstation met intelligente mogelijkheden dat in september 2017 voor het eerst, in samenwerking met Waterschap Brabantse Delta (WsBD), is getest bij de stuwlocatie Reeshof in Tilburg.

Hierbij informeren wij u, dat TMX vanaf heden stopt met de verkoop van de TMX onderstations LM-8N en de LM-20N. Dit is een logisch vervolg op een eerder besluit om te stoppen met de verkoop van de LM-5,6,7,8 en 20. Dit besluit is genomen omdat voor deze producten de benodigde componenten slecht of niet meer leverbaar zijn.

Pages