Energiek in techniek!

Laatste nieuws

Wij danken u voor uw bezoek en hopelijk heeft u ook genoten en meer ontdekt over de mogelijkheden en onze oplossingen voor al uw wateruitdagingen. Mocht u deze beurs gemist hebben of aanvullende informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor uw klaar.

Stand LMX CBS

In de eerste helft van 2017 heeft TMX haar nieuwe onderstation de LMX401, uit de LMX400-serie, gelanceerd. Een nieuw type onderstation met intelligente mogelijkheden dat in september 2017 voor het eerst, in samenwerking met Waterschap Brabantse Delta (WsBD), is getest bij de stuwlocatie Reeshof in Tilburg.

Hierbij informeren wij u, dat TMX vanaf heden stopt met de verkoop van de TMX onderstations LM-8N en de LM-20N. Dit is een logisch vervolg op een eerder besluit om te stoppen met de verkoop van de LM-5,6,7,8 en 20. Dit besluit is genomen omdat voor deze producten de benodigde componenten slecht of niet meer leverbaar zijn.

Het project omvat het verwijderen van de huidige verlichtingsarmaturen en het monteren van nieuwe LED verlichtingsarmaturen in de Archipelschool te Den Haag zodat er energie wordt bespaard maar ook een hoger verlichtingsniveau wordt bereikt.

Haagse school Haagse school Haagse school

In opdracht van de TU Delft zijn de oude pompen (uit de jaren 70) inclusief afsluiters en keerkleppen van rioolgemaal Watermanweg vervangen. Voor meer informatie over het project: https://www.arendpompen.nl/projecten/tu-delft-rioolgemaal-watermanweg.

6 stuks UL - CSA panelen afgeleverd, voor meer informatie bezoek onze site: https://www.arendpaneelbouw.nl/

UL CSA paneel

Pages