Energiek in techniek!

LMX800

 De LMX800 is een volledig modulair TMX onderstation. Voor iedere toepassing kan er met de LMX800 modules eenvoudig een compact, modulair en open telemetrie onderstation worden samengesteld. Iedere LMX800 biedt standaard uitgebreide telecontrol functies voor op afstand meten, registreren, alarmeren en besturen. De processormodule LMX801 is voorzien van twee ethernetpoorten voor TCP/IP communicatie. Voor (draadloze) telecommunicatie (GSM, GPRS, UMTS, HSPA) zijn er modemmodules met één of twee SIM kaarten.

Voor alarmering zijn vele mogelijkheden in te stellen bijvoorbeeld via SMS, E-mail en/of naar een hoofdpost. Voor het instellen van alle functies is geen aparte configuratiesoftware nodig, een standaard internetbrowser volstaat. Gebruiksvriendelijke webpagina's wijzen vanzelf de weg naar alle instelmogelijkheden. Zelfs zonder hoofdpost kan op deze manier de complete installatie eenvoudig in bedrijf worden gesteld en operationeel worden beheerd. Het ingebouwde web-dashboard geeft een duidelijk overzicht van alle waarden en parameters, te zien op het LMX899 10 inch touchscreen display. Uiteraard kan ook vanuit een hoofdpost alles op afstand worden bediend en beheerd.

Met oog op integratie in industriële netwerken is voorzien in Modbus interfacing, zodat via een LMX800 allerlei technische installaties eenvoudig op afstand beheerd kunnen worden. Op een in te steken SD geheugenkaart kunnen vrijwel onbeperkt registraties worden opgeslagen.

De LMX800 lijkt qua behuizing op een PLC, maar biedt veel meer; want alle hard- en software van LMX800 modules is geoptimaliseerd voor telecontrol toepassingen. Een LMX800 is standaard al voorgeprogrammeerd voor alle telecontrolfuncties. Dit betekent gemak en kostenbesparing, nu en in de toekomst.

                                                LMX800